Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

04. 04. 2024. 12:48 >> 14:48
2
Čitaj mi:

završava karijeru

Zlatan Ibrahimović se oprašta od fudbala

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović će svoju posljednju utakmicu u profesionalnoj karijeru odigrati protiv Srbije 8. juna u Stokholmu na Frends areni.

Na tom meču će Zlatan okačiti kopačke o klin, poslije 122 utakmice koje je odigrao za švedski nacionalni tim.

Ibrahimović je imao već jedan oproštaj, koji je bio na kraju prošle sezone na stadionu San Siro, ali će definitivan imati pred svojim navijačima u svojoj zemlji.

Zlatan je tokom karijere nastupao za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Pari Sen Žermen, Mančester junajted, LA Galaksi, a posljednji klub mu je bio Milan.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније