Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 02. 2013. 20:43 >> 23:23

ARSENAL – BAJERN

Venger: Možemo dalje

Menadžer Arsenala Arsen Venger uvjeren je da njegov tim može preskočiti Bajern iz Minhena u osmini finala Lige Šampiona, uprkos ispadanju iz FA kupa. Sa druge strane, strateg Bavaraca Jup Hajnkes želi da njegovi igrači potvrde želju za uspjehom.

Arsenalu je Liga šampiona posljednja šansa da osvoji trofej ove sezone, i tako prekine crnu seriju koja traje od 2005.

„Ne smijemo žuriti, imamo 180 minuta igranja sa njemačkom ekipom. Konstantni smo u top 16, a sada moramo da se plasiramo dalje“, rekao je Venger.

Francuski stručnjak je istakao da je 0:0 dobar rezultat kod kuće, ali da ’tobdžije’ igraju ofanzivno, tako da će se truditi da postignu što više golova.

Na konferenciji za medije pred utakmicu Venger se iznervirao se zbog priča o njegovoj budućnosti

"Nijesu važne priče, već igra na terenu. Živimo u demokratiji stručnjaka i mišljenja, ali moramo da živimo s tim. Ima mnogo stručnjaka koji nisu baš uvek u pravu", rekao je Venger.

Vengerov kolega Jup Hajnkes smatra da je Bajern imao odličnu prošlu sezonu, ali da ove moraju osvojiti trofej.

„Dvije godine smo bez trofeja i to mora da se promijeni. Ove sezone, u svim takmičenjima, smo pokazali da smo želimo da uspijemo“, kazao je Hajnkes.

Prema njegovim riječima, meč u Londonu će biti veoma težak zbog tradicije Arsenala, kao i zbog njihovog načina igre koji se bazira na pasovima.

„Odbrana je drugačija nego prošle godine, a što je najvažnije, svaki igrač mora da nauči i da napada i da se brani“, dodao je trener Bavaraca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније