Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija/Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 08. 2019. 22:03 >> 22:47

REMI NA MAKSIMIRU

Dinamo ispustio pobjedu protiv Ferencvaroša

Fudbaleri zagrebačkog Dinama odigrali su neriješeno 1:1 (1:0) protiv mađarskog Ferencvaroca u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

“Modri“ su do vodstva došli u ranoj fazi utakmice kada je Dani Olmo u sedmom minutm postigao prelijep pogodaka za veliko slavlje na Maksimiru. U nastavku Dinamo je prepustio sredinu terena gostima i opasno prijetio iz kontranapada, ali nije uspio da poveća prednost. To mu se osvetilo u 60. minuti kada je David Siger uz dosta sreće uspio savladati Dominika Livakovića.

U posljednjih pola sata, domaćini su krenuli po gol, a najbliže je bio fudbaler iz BiH Izet Hajrović koji je u 65. minuti pogodio prečku.

Trener hrvatskog prvaka Nenad Bjelica izjavio je nakon meča da Ferencvaroš u prednosti pred revanš.

"Vidjećemo ko je u prednosti. Mi sada tamo moramo ići na pobjedu tako da će priprema utakmice biti jednostavna. I danas smo imali više šansi i pokazali smo da smo bolja ekipa. Bili smo blizu postizanju još dva-tri gola, ali falilo nam je i malo sreće za bolji rezultat", rekao je Bjelica, prenosi Hina.

"Rekao sam da želim rezultat koji nam daje nadu u prolaz, a ovaj nam rezultat daje nadu. Siguran sam da ćemo pobjediti u revanšu", dodao je on.

Klub Briž je na svom terenu slavio sa 1:0 protiv Dinama iz Kijeva, a jedini gol na meču postigao je Hans Vanaken u 37. minutu sa penala.

Ranije danas, Karabag je pobijedio u gostima APOEL sa 2:1, dok su PAOK i Ajaks igrali neriješeno 2:2.

Ranije danas odigrana su još dva duela trećeg kola kvalifikacija - APOEL – Karabag 1:2, PAOK – Ajaks 2:2.

Svi revanš susreti trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona igraće se 13. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније