Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 02. 2013. 20:20 >> 20:17

OKREĆU SE NOVIM IZAZOVIMA

Venger: Poraz koji mnogo boli

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je nakon poraza od Blekburna (0:1) i eliminacije u osmini finala FA kupa da njegov tim nije bio dovoljno dobar.

 

"Napravili smo veliku grešku kod gola. Ne želim toliko da se upuštam u detalje, jer jednostavno, nismo bili dovoljno dobri da bismo pobijedili. Nisam mogao da zamislim kako možemo da izgubimo, jer smo imalo loptu u nogama, a oni su imali samo jedan šut ka golu“, rekao je Venger

Menadžer Arsenala je pohvalio igru protivnika i rekao da se on i njegovi igrači  odmah okreću narednom meču, a to je duel sa Bajernom u osmini finala Lige šampiona.

„Blekburn se odlično branio i u ovakvim utakmicama možete da izgubite ako napravite grešku kakvu smo mi napravili. Vrlo bolan i razočaravajući poraz, ali sada moramo da se fokusiramo na naredni meč. ", naglasio je Venger.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније