Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 09. 2013. 16:54 >> 16:54
1

DOGOVOREN TRANSFER

Ništa od Zvezde, Vukčević u Bragi

Mladi crnogorski reprezentativac i doskorašnji fudbaler Budućnosti, Nikola Vukčević, prešao je u portugalsku Bragu, objavljeno je na sajtu kluba.

Vukčević je već u Portugalu i uskoro bi trba da bude predstavljen u svom novom klubu, sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor.


Mladi fudbaler je tokom prelaznog roka povezivan sa odlaskom u Crvenu zvezdu, da bi se u finišu prelaznog roka u trku za kapitena “plavih” uključila i Braga.

On je prije par dana istakao da bi mu bila velika čast da obuče dres Crvene zvezde, kao i da mu veoma imponuje što postoji interesovanje crveno-bijelih.

U međuvremenu, portugalska Braga je, procijenivši da je 21-godišnji vezni fudbaler jedan od većih talenata na ovim prostorima, ušla u zvanične pregovore oko njegovog dovođenja.

Mladi crnogorski reprezentativac, koji igra u veznom redu, novu sezonu je sjajno počeo i već je postigao dva gola na prve četiri utakmice prvenstva. Sa ekipom Budućnosti osvojio je jednu titulu državnog prvaka i jedan nacionalni Kup.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније