Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 05. 2019. 16:41 >> 16:39

SKAJ SPORTS PRENOSI

Sitiju prijeti suspenzija zbog kršenja finansijskog fer-pleja?

Komisija UEFA, koja istražuje poslovanje Mančester sitija, predložiće jednogodišnju suspenziju engleskog šampiona zbog kršenja finansijskog fer pleja, prenosi “Skaj Sports”.

Investicioni fond, preko kojeg je Šeik Mansur kupio klub, godinama ulaže u Siti, bez ugovora ili sa ugovorima o sponzorstvu, koji su daleko iznad tržišnih vrijednosti, što nije dozvoljeno pravilima UEFA.

Članovi istražnog komiteta u UEFA finansijskoj kontroli analzirali su račune kluba i sastali se u Nionu kako bi donijeli zajednički zaključak.

Iz engleskog kluba danas su saopštili da su spremni na saradnju sa nadležnim institucijama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније