Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

23. 04. 2024. 11:57 >> 11:58
Čitaj mi:

evropsko prvenstvo

Proširen spisak igrača na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj

Evropska fudbalska unija (Uefa) odobriće selektorima da u ekipe za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto 23 igrača, prenijeli su britanski mediji.

Na glasanju Nacionalnog komiteta takmičenja je Uefa odlučila da omogući selektorima da povedu trojicu fudbalera više, poslije predloga pojedinih trenera da se uveća broj igrača zbog gustog rasporeda takmičenja ove sezone i mogućih povreda.

Na prethodnom Evropskom prvenstvu 2021. godine Uefa je takođe dozvolila da se proširi spisak igrača za takmičenje, poslije pandemije koronavirusa.

Izgledi su da će od sada to postati običaj za Uefina reprezentativna takmičenja.

Odluka nije zvanično donijeta, pošto Izvršni komitet Uefa mora da odobri promjenu pravila, ali se očekuje da će to biti formalnost. Članovi Izvršnog odbora sastaće se tek 22. maja, ali se očekuje da će odluka biti donijeta daljinski do kraja nedjelje.

Evropsko prvenstvo održaće se od 14. juna do 14. jula u Njemačkoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније