Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

13. 05. 2019. 15:15 >> 15:14

DEMANTI TUREA

"Lično ću saopštiti kada budem išao u penziju"

Bivši fudbaler Mančester sitija i Barselone Jaja Ture demantovao je danas vijest da je završio igračku karijeru.

Njegov menadžer Dimitri Seluk je prošle nedjelje izjavio da je Ture odlučio da završi igačku karijeru i da će se posvetiti trenerskom poslu, ali je jedan od najboljih afričkih fudbalera svih vremena danas to demantovao.

"Bilo je dosta konfuzije oko moje budućnosti, ali želim svima da jasno stavim do znanja da volim fudbal i da namjeravam da igram još nekoliko godina", napisao je Ture na svom Tviter nalogu.

Fudbaler Obale Slonovače je potvrdio da se sprema za trenersku karijeru, ali da je sada fokusiran jedino na nove izazove u igračkoj karijeri.

"I ne brinite, kad dođe vrijeme, ja ću lično saopštiti da idem u penziju", napisao je Ture.

Ture nije igrao otkako je Olimpijakos raskinuo ugovor sa njim u decembru prošle godine. Za atinski klub odigrao je dvije utakmice.

On je prošlog ljeta prešao u Olimpijakos iz Mančester sitija, sa kojim je osvojio tri titule u Premijer ligi, FA kup i dva Liga kupa.

Sa Barselonom je 2009. godine osvojio Ligu šampiona.

Za reprezentaciju Obale Slonovače 35-godišnji Ture odigrao je 101 utakmicu i postigao 19 golova, a nastupao je na Svjetskim prvenstvima 2006, 2010. i 2014.

Ture je četiri puta osvajao titulu za najboljeg afričkog fudbalera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније