Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

08. 05. 2018. 21:24 >> 21:16

NAPUŠTA KLUB

Gvardiola: Sjutra igramo za Turea

Trener Mančester Sitija Pep Guardiola je izjavio je da će njegovi igrači sjutra igrati za Jaju Turea, koji na kraju sezone napušta engleski klub.

"Jaja je pomogao klubu da svakim danom bude sve bolji i bolji. On je jedan od najvažnijih igrača u našoj istoriji i sjutra ćemo igrati za njega", kazao je Gvardiola na konferenciji za medije.

Dodao je da je Ture fudbaler sa sjajnim karakterom koji se ne boji nikakvog protivnika.

"Jednostavno voli fudbal i ne boji se pritiska. Želim mu sve najbolje, a ako on želi da nastavi da igra, siguran sam da ima mjesta u Premijer ligi i dalje", rekao je Gvardiola.

Siti će ugostiti Brajton 9. maja u pretposljednjem kolu prvenstva.

Ture je u Mancčester Siti stigao 2010. godine iz Barselone za 27 miliona eura. Za “građane“ je odigrao 315 zvaničnih utakmica i postigao 82 gola.

Sa Sitijem je osvojio tri naslova šampiona Engleske i dva Liga kupa, te po jedan FA kup i Superkup. U dresu reprezentacije Obale Slonovače upisao je 100 nastupa uz 19 pogodaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније