Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

16. 03. 2019. 20:13 >> 19:40

RIMLJANI SVE DALJE OD LŠ

SPAL šokirao Romu

Fudbaleri SPAL priredili su svojim navijačima prijatno iznenađenje i savladali Romu.

U meču 28. kola Serije A, SPAL je pred svojim navijačima savladao deset pozicija bolje plasiranu Romu kojoj je ovo sedmi poraz u sezoni. SPAL je zabulježio tek šestu pobedu koja ga je dovela na 15. mjesto na tabeli na kojoj sada ima 26 bodova. Roma je ostala peta sa 47.

Napadali su domaći od samog početka i to im se, nakon propuštene šanse Bonifazija, isplatilo u 22. minutu kada je mrežu Rome zatresao Mohamed Salim odličnim udarcem glavom iz prilično teške pozicije.

Do kraja prvog poluvremena Roma je preko Šika i Džeka imala lepe prilike za izjednačenje, ali rezultat se nije mijenjao sve do 54. minuta.

Tijago Rangel Cionek je napravio faul nad Edinom Džekom u kaznenom prostoru, a Roma je dobila penal koji je u gol pretvorio Dijeo Peroti.

Samo šest minuta kasnije u istoj situaciji našao se i SPAL. Huan Hesus je skrivio penal, a za 2:1 precizan je bio Andrea Petanja koji je mirno i sigurno izveo kazneni udarac.

U 78. minutu ponovo se u prilici našao Edin Džeko, odlično je prošao odbranu i šutirao neometano, ali je njegov udarac odbranio Emilijano Vivano.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније