Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 02. 2019. 23:12 >> 22:40

ARSENAL LAKO

Liverpul zadržao prvo mjesto, pobjede Sitija, Junajteda i Čelsija

Fudbaleri Liverpula pobijedili su večeras na svom terenu Votford sa 5:0, u utakmici 28. kola Premijer lige i zadržali prvo mjesto na tabeli.

Dvostruki strijelci bili su Sadio Mane, u devetom i 20. minutu i Virdžil van Dajk u 80. i 83. minutu, a gol je postigao i Divok Origi u 66. minutu.

Liverpul je ostvario 21. pobjedu u prvenstvu i prvi je na tabeli sa 69 bodova, bodom više od Mančester sitija, koji je večeras na svom terenu pobijedio Vest Hem golom Serhija Aguera u 59. minutu iz jednaesterca.

Votford je osmi na tabeli sa 40 bodova, a Vest Hem zauzima 10. mjesto sa četiri boda manje.

Fudbaleri Čelsija pobijedili su u gradskom derbiju na Stamford Bridžu Totenhem sa 2:0. "Plavci" su poveli u 57. minutu golom Pedra, a konačan rezultat postavio je Kijeran Tripije autogolom u 84. minutu.

Trener Čelsija Mauricio Sari večeras je na klupi ostavio golmana Kepu Arisabalagu, poslije incidenta u finalu Liga kupa, kada je španski golman odbio da izađe sa terena. Na golu je bio Vili Kabaljero.

Čelsi je šesti na tabeli sa 53 bodova, uz utakmicu manje, a Totenhem, koji je pretrpio drugi uzastopni poraz, zauzima četvrto mjesto sa 60 bodova.

Mančester junajted je na gostovanju pobijedio Kristal Palas sa 3:1. Dva gola postigao je Romelu Lukaku u 33. i 52. minutu, a zatim je strijelac za londonski tim bio Džoel Vord u 66. minutu. Pobjedu Junajtedu obezbijedio je Ešli Jang golom u 83. minutu.

Junajted je nastavio niz dobrih rezultata u prvenstvu i peti je na tabeli sa 55 bodova, dva više od Čelsija, koji ima meč manje. Kristal Palas je pretrpio 14. poraz i 14. je na tabeli sa 30 bodova.

Fudbaleri Arsenala pobijedili su na svom terenu Bornmut sa 5:1.

Arsenal je poveo golovima Mesuta Ozila u četvrtom i Henriha Mhitarjana u 27. minutu, a zatim je gol za goste postigao Lis Muse u 30. Treći gol za Arsenal postigao je Loran Koščelni u 47. minutu, dok je u 59. strijelac bio Pjer Emerik Obamejang. Konačan rezultat postavio je Aleksandar Lakazet u 78. minutu.

Londonski klub ostvario je treću uzastopnu pobjedu i četvrti je na tabeli sa 56 bodova. Bornmut je posljednje četiri utakmice bez pobjede i zauzima 12. mjesto na tabeli sa 34 boda.

Fudbaleri Sautemptona pobijedili su kao domaćini Fulam sa 2:0 i osvojili važne bodove u borbi za opstanak.

Golove su postigli Oriol Romeu u 23. i Džejms Vord Prouz u 40. minutu.

Sautempton je ostvario šestu pobjedu i 17. je na tabeli sa 27 bodova, prvi iznad zone ispadanja. Dva manje ima Kardif koji je u zoni ispadanja na 18. mjestu.

Fulam je pretrpio četvrti uzastopni poraz i zauzima 19. mjesto na tabeli sa 17 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније