Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 08. 2013. 19:01 >> 19:09
9

TELEKOM 1.CFL

Čelik lider, poraz Budućnosti

Čelik je novi lider Telekom Prve lige. Nikšićani su slavili na Cetinju protiv Lovćena sa 2:0 i za sada imaju maksimalan učinak nakon tri kola. Mornar je napravio najveće iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata pošto je slavio pod Goricom protiv Budućnosti sa 2:1, dok su Rudar i Mogren remizirali u Pljevljima 1:1.

Čelik je u drugom dijelu slomio otpor Lovćena. "Metalurge" je u vođstvo doveo Đalac u 49. minutu, a pobjedu je potvrdio Zorić 15 minuta prije kraja lijepim golom iz slobodnjaka.

Budućnost je izgubila od Mornara sa 2:1.  Barani su do finiša poluvremena imali velikih 2:0. Goste je u vođstvo doveo Mijušković u 21. minutu, a devet minuta kasnije povećao je Radulović. Kapiten "plavih" Nikola Vukčević je iz penala u 39. minutu smanjio na 2:1 i ostavio svom timu nadu, da može makar do boda. Međutim, gosti su odoljeli svim napadim i odnijeli ogromna tri boda.

Rudar je popravio utisak iz dosadašnjeg dijela prvenstva. Četa Mirka Marića se hrabro suprostavila prvom kandidatu ta titulu Mogrenu i izborila bod -  1:1. Domaći su poveli golom Šćepanovića u 7. minutu,a sredinom nastavka je izjednačio Racković i ispostavilo se da je to bio konačan rezultat.

Grbalj i Petrovac su odigrali sjajan meč u Radanovićima 2:2. Domaći su vodili 2:0, ali im nije to bilo dovoljno za pobjedu. Golove za "trikolore" postigli su Delić i Janković iz penala. Smanjio je Vujović u 41. minutu, a bod "nebesko-plavima" donio je iskusni Jablan.

Zeta je golom Radulovića, koji je pogodio sredinom poluvremena, pobijedila  Mladost, koja je imala mnogo problema tokom sedmice, zbog svađe trenera Rakojevića i sportskog direktora Šipčića.

Sutjeska i Dečić svoj meč igraju sjutra.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније