Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

13. 02. 2019. 15:21 >> 14:49

RADOVI NA STADIONU

Nove kapije i elektronski sistem pod Goricom

Na Gradskom stadionu u Podgorici počeli su radovi adaptacije postavljanja i montaže ulaznih kapija i ograda kao i elektronskog sistema za očitavanje ulaznica, a čitav sistem ulaznih kapija biće pokriven video nadzorom.

Kako je saopštio PG biro, planiranim radovima na Gradskom stadionu predviđeno je da na svakom ulazu bude postavljen system Smart Gate AX500 Security, koji čine ukupno 9 kapija, od kojih 8 predstavljaju duple kapije, dok će biti postavljena jedna jednostruka kapija.

Pored ovog sistema, na ulazima su predviđene i klizne kapije visine 210cm, čija se konstrukcija sastoji iz rama od čeličnih kutija i ispune od čeličnih šipki.Takođe, dvokrilne kapije sa otvaranjem po vertikalnoj osi, visine 210cm, čija konstrukcija se sastoji iz rama od čeličnih šipki i ispune od čeličnih šipki.

Zbog osiguranja ulaza i zaštite Smart Gate AX500 Security systema, postavljene su ograde visine 220cm, koje su predviđene u odnosu na položaj kapija. Ograde se sastoje iz rama od čeličnih kutija,odnosno čeličnih cijevi, i ispune od čeličnih šipki.

Adaptacijom je predviđena nadogradnja postojećeg sistema Video nadzora na način što će sve lokacije predviđene za ugradnju Smart Gate AX500 Security systema biti pokrivene sa najmanje 2 CCTV kamere.

Adaptacijom je predviđeno povezivanje svih lokacija predviđenih za ugradnju Smart Gate AX500 Security systema na rezervni system napajanja 220V/50Hz.

Navedene poslove adaptacije realizuje Fudbalski Savez Crne Gore kako bi objekat Gradskog stadiona zadovoljio stroge uslove FIFA i UEFA ne samo za odigravanje međunarodnih utakmica već za boravak gledalaca kao i nesmetan rad sredstava informisanja.

Planirani rok završetka radova je 11. marta ove godine godine.

U saopštenju se dodaje da je u prethodnom periodu FSCG izvršio kompletnu zamjenu 12.000 stolica na Gradskom stadionu, a zamijenje su i stolice u VIP loži.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније