Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 02. 2019. 16:57   >>  16:26

VARDI PROMAŠIO PENAL

Četvrta vezana pobjeda Totenhema

Fudbaleri Totenhema pobijedili su danas na svom terenu ekipu Lestera sa 3:1, u utakmici 26. kola Premijer lige.

Totenhem je upisao 20. pobjedu od početka šampionata, a četvrtu uzastopnu, i treći je na tabeli sa 60 bodova, odnosno ima dva manje od Mančester sitija, a pet od prvoplasiranog Liverpula.

Na drugoj strani, Lester je na 12. poziciji sa 32 osvojena boda.

Fudbaleri Totenhema poveli su u 33. minutu golom Davinsona Sančesa i to je bio jedini pogodak u prvih 45 minuta.

Na početku drugog dijela igre, u 60. minutu, Lester je imao veliku šansu da izjednači rezultat. Sudija Majkl Oliver pokazao je na "bijelu tačku" ali Džejmi Vardi, koji je tada i ušao u igru, nije iskoristio penal.

Samo tri minuta kasnije uslijedila je kazna pošto je Kristijan Eriksen, asistent kod prvog gola, duplirao prednost Totenhema.

Vardi se u 76. minutu iskupio za promašaj sa 11 metara, smanjio je na 2:1, ali je tačku na ovaj meč i na pobjedu domaće ekipe stavio Heung-Min Son u 91. minutu.

Totenhem u narednom kolu gostuje Barnliju, dok Lester dočekuje ekipu Kristal palasa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније