Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta,rtcg.me ]

17. 11. 2018. 17:57   >>  17:40 26

POPRAVILI UTISAK IZ PRVOG MEČA

Tumbaković: Bilo je teško nakon dva brza gola

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković rekao je da su dva brzo primljena gola poremetila koncept njegove selekcije.

On je istakao da da je današnje drugo poluvrijeme popravilo utisak lošeg prvog, ali i cijele prošle utakmice sa istim rivalom u Ligi nacija.

"Prvih 20-ak minuta imaju pozitivnu dimenziju, ali su brzo primljeni golovi promijenili koncept i bilo je teško konsolidovati se do poluvremena. U drugom smo bili bolji, dali gol i mogli više, a ako ništa drugo, popravili smo utisak u odnosu na ono što se dešavalo i u Podgorici i sada u prvom poluvremenu", rekao je Tumbaković poslije utakmice u Beogradu.

On je naveo da ima pozitivnih stvari, poput velikog broja mladih igrača u ekipi.

"Ima pozitivnih stvari, mnogo igrača koji su praktično do juče igrali u mladoj reprezentaciji i oni su iznijeli drugo poluvrijeme. To su fine stvari, afirmacija mlađih igrača kao garancija za nešto što treba da dođe. Ali, kada je takmičenje onda nema opravdanja", kazao je Tumbaković.

On je dodao da ništa posebno nije rekao igračima na poluvremenu i da je suština bila u tome: "Hajde da se pokažemo".

Slijedi meč sa Rumunijom.

"Ispada da je najvažnije ono protiv Rumunije. Kada nemaš rezultat, svaka naredna je najvažnija. Trudićemo se, biće mnogo teško, mada je Srbija praktično osvojila prvo mjesto i veliki je favorit protiv Litvanije, a Rumunija se bori za status i drugo mjesto", rekao je Tumbaković.

Crna Gora će posljednju utakmicu u grupi igrati u utorak protiv Rumunije u Podgorici, dok će se Srbija sastati sa Litvanijom u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари26

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније