Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

16. 11. 2018. 19:04   >>  18:41

KVALIFIKACIJE ZA EP

Omladinci poraženi od Letonije

Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je rezultatom 2:1 od Letonije u drugom kolu grupe 11 preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Hrabri sokoli“ su gubili, zatim izjednačili i imali igrača više, ali onda u finišu primili gol koji je odlučio pobjednika meča.

"Uprkos tome što smo rano primili gol, prvo poluvrijeme smo odigrali veoma dobro. U nastvku smo izjednačili, krenuli u ofanzivu i stvarali šanse, probali da iskoristimo igrača više... Ali, primili smo gol nakon jedne kontre, što nas je poremetilo. Momci su ispoštovali praktično sve što smo se dogovorili, pokazali su veliku želju, ali nijesmo imali sreće da damo drugi gol na vrijeme. Ne mogu da im zamjerim ništa kada je riječ o zalaganju i želji da se dođe do pobjede. Još nije gotovo, imamo još taj meč protiv Rusije", kazao je selektor Milorad Peković.

Letonci su poveli u 10. minutu, nakon kornera je precizan na drugoj stativi bio Kristers Lusinš. ,,Sokoli“ su poslije tog gola preuzeli inicjativu i posjed lopte, ali nijesu imali konkretnijih šansi.

U nastavku su krenuli još agresivnije i do izjednačenja došli su 57. minutu, kada je Sergej Grubač iskoristio jedanaesterac.

To je bio znak za snažniju ofanzivu Crne Gore. U 60. minutu Marko Rakonjac je malo kasnio na petercu nakon kornera Bojana Roganovića, Ivan Vukčević je oprobao šut u 71, dok je u 75. Anto Babić pogodio stativu.

U momentima najvećih napada "sokola“, Letonci su imali kontru koja ja završena jedanaestercem za njih. Međutim, Balša Popović je odbranio šut Kristersa Tobersa.

Do kraja meča Letonci su imali još jednu situaciju, koju su iskoristili - ovog puta mrežu Popovića zatresao je Dmitrijs Zelenkovs.

Posljednji meč u grupi 11 ,,sokoli“ igraju 19. novembra protiv Rusije, koja je danas savladala Kipar sa 2:0. Taj meč počinje u 10 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније