Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

14. 11. 2018. 15:08 >> 14:55

POVREDA KOLUMBIJCA

Bajern bez Hamesa do kraja polusezone

Minhenski Bajern našao se u novim problemima, pošto se na spisak povrijeđenih igrača našao i Hames Rodrigez.

Trener Niko Kovač već ima previše problema kada su u pitanju fudbaleri, kako zbog povreda, tako i zbog nediscipline pojedinaca.

U narednom periodu hrvatski trener neće moći da računa na kolumbijskog fudbalera Hamesa Rodrigeza koji je doživio povredu ligamenata koljena.

Sjajni fudbaler će propustiti barem nekoliko sedmica. Vrlo je moguće da je za njega ova polusezona završena jer prve prognoze nijesu nimalo dobre.

Kolumbijac je ove sezone nastupio u 11 utakmica za Bajern i postigao je tri gola. Ipak, izražavao je nezadovoljstvo minutažom koju ima i tražio je da se njegov status poboljša.

Sada će određeni period biti van terena i sasvim sigurno da će imati problema da se ustali u tim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније