Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Dnevne novine ]

25. 10. 2018. 12:15 >> 11:52

LIGA EVROPE

Marušić na Velodromu, Jovović napada Astanu

Treća runda masovnijeg evropskog takmičenja je pred nama, a za domaću javnost najinteresantniji mečevi igraju sa u Marseju, Londonu i Jablonecu.

Paklenu atmosferu čuvenog Velodroma osjetiće Lacio desni bek/krilo reprezentacije Crne Gore Adam Marušič najavljen je u startnoj postavi "nebesko-plavih", koji nakon blamaže u Frankfurtu protiv uzdrmanog domaćina moraju da traže bodove.

I dok su Mirko Ivanić i njegov BATE Borisov pred nemogućom misijom, ali i uživanjem s obzirom da rasterećeni ne mogu praktično ništa da izgube na Stamford brižu, pod imperativom pobjede je Jablonec našeg Vladimira Jovovića.

Brzonogi ofanzivac, nakon herojskog boda u duelu sa kijevskim Dinamom, protiv Astane će juriti pobjedu koja bi češki klub lansirala u vrh tabele.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније