Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me [ Objavio: O.Z. ]

14. 10. 2018. 23:55   >>  23:51

DISCIPLINA NADOMJESTILA IZOSTANKE

Viljnus će ostati u lijepom sjećanju

Fudbalska reprezentacija Crne Gore oporavila se od poraza od Srbije i pobjedom u Litvaniji se u potpunosti vratila u trku za prvo mjesto u C grupi Lige nacija.

Crna Gora, iako u dosta izmijenjenom sastavu, na gostovanju Litvaniji upisala je ubjedljivu pobjedu (4:1) i preuzela drugo mjesto od Rumunije koja je danas odigrala bez golova sa Srbijom.

"Sokole" je večeras sa klupe predvodio Aleksandar Janković, pomoćnik selektora Ljubiše Tumbakovića koji suspendovan zbog isključenja prije tri dana.

"Odigrali smo disciplinovanu i lijepu utakmicu. Međutim, u pripremi smo imali dosta problema, igrali smo bez pet strandardnih igrača koji su nosili igru reprezentacije", kazao je Janković na konferenciji za medije nakon meča.

Gostovanje u Viljnusu ostaće u lijepom sjećanju. Posebno će ga pamtiti saigrači iz beogradskog Čukaričkog, Boris Kopitović i Darko Zorić, koji su se prvi put upisali u strijelce u dresu reprezentacije, a debitovao je Risto Radulović.

"Zaista se trudimo da u ovom takmičenju prvenstvo gledamo što su naši problemi i skoncentrisani smo na ono šta očekujemo od igrača. Ligu nacija doživljavamo kao pripremu, odnosno za stvaranje atmosfere i ambijanta za kvalifikacije za Evropsko prvesntvo koje nas čekaju u martu naredne godine", kazao je Janković.

Osvojena su važna tri boda i naša selekcija u posljednja dva kola ulazi kao kandidat za prvo mjesto u grupi.

Vjerovatno odlučujući meč crnogorski fudbaleri igraće u Beogradu, 17. novembra.

"Imamo motiva i na toj utakmici ćemo ići na pobjedu, a šta će do kraja biti pokazaće vrijeme", zaključio je Janković.

Dvostruki strijelac večeras bio je Stefan Mugoša.

"Uvijek iz dobrog tima izađe pojedinac, ne bih mogao bez pomoći saigrača. Samo maksimalnom borbenošću možemo da dođemo do pobjede i to smo pokazali", kazao je Mugoša  i poručio da će se za novi okršaj sa Srbijom bolje pripremiti.

Nebojša Kosović je istakao da jedva čekaju duel u Beogradu.

"Dvije pobjede nas vode na prvo mjesto. Daćemo sve od sebe i iskreno mislim da imamo realne šanse da to i ostvarimo", kazao je vezista Partizana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније