Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Mina [ Objavio: O.Z. ]

18. 07. 2018. 10:44 >> 10:32

REVANŠ U NIKŠIĆU

Sutjeska želi da iznenadi Astanu

Fudbaleri Sutjeske igraće danas u Nikšiću sa Astanom revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kazahstanski šampion prvi duel na Astana areni dobio je 1:0. Utakmica u Nikšiću počeće u 20 sati.

U revanšu Nikšićani će u odnosu na prvi meč biti jači za Stefana Denkovića, koji se prije par dana priključio ekipi. U prethodnoj sezoni bio je jedan od ključnih igrača ekipe, tako da će njegov “povratak” mnogo značiti.

"Pratio sam utakmicu u Astani i po svemu prikazanom mislim da smo definitvno mogli do boljeg rezultata. Oni jesu imali veći posjed lopte, ali to nije ekipa sa vrhunskim pojedincima. Kao što smo vidjeli i do sada, u fudbalu nema izrazitih favorita što govori o tome da svako svakog može da pobjedi. Siguran sam da imamo šansu za prolaz, ali svakako ne bi smjeli da srljamo od početka utakmice, nego da iz dobre odbrane i disciplinovane igre iznenadimo protivnika sa nekom dobrom kontrom koja bi nam donijela pogodak", kazao je Denković.

Fudbaleri Sutjekse prešli su dalek i naporan put prošle nedjelje, a sada je rivala očekivalo isto.

"Sigurno da tako dalek put od preko 10000 km može praviti problem svim igračima, ali kada želiš nešto da uradiš kao što mi sada želimo prolaz, onda ne razmišljate o tome. Spremali smo se za ovu utakmicu cijelu sezonu i sada je sve na nama", istakao je 19-godišniji vezista Vladan Bubanja i dodao:

"U Astani je bilo drugačije, podloga je vještačka i mnoga je brža od prirodne, ali lako smo se prilagodili, ipak smo svi mi mnogo utakmica igrali na vještačkoj podlozi".

Bolji iz dvomeča Sutjerske i Astane u drugom kolu igraće protiv danskog Midtjilanda, koji je slobodan u prvom kolu. Crnogorski ili kazahstanski tim biće domaćin u prvom meču 24. ili 25. jula.

Revanš je sedam dana kasnije u Danskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније