Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila M.L.B. [ Beta ]

25. 04. 2018. 09:45 >> 09:44

SAVRŠENI DO 80. MINUTA

Klop: Ovo je i dalje fantastičan rezultat

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je njegova ekipa odigrala savršenih 80 minuta protiv Rome i istakao da je 5:2 fantastičan rezultat poslije prve utakmice polufinala Lige šampiona.

"Naravno, bili bismo srećniji da je 5:0 ili 5:1, ali je 5:2 i dalje fantastičan rezultat", rekao je Klop za britanske medije.

Fudbaleri Liverpula pobijedili su sinoć na Enfildu ekipu Rome sa 5:2 u prvom meču polufinala Lige šampiona. "Crveni" su imali prednost od 5:0, ali je Roma u posljednjih deset minuta utakmice smanjila tu prednost i sačuvala nade pred revanš u Rimu.

"Bili smo savršeni 80 minuta, a onda smo napravili jednu grešku, sudija je napravio jednu grešku i sada je 5:2", rekao je Klop.

Klop je nakon meča imao samo riječi hvale za Mohameda Salaha, koji je protiv svog bivšeg tima postigao dva gola u prvom poluvremenu.

"Prvi gol je bio genijalan, ali on je već postigao nekoliko takvih, tako da je jasno da to nije slučajnost. Kod drugog gola je bila fantastična akcija... A, onda je namjestio još dva..", rekao je Klop.

"Kakav igrač! Ako mislite da je najbolji na svijetu napišite to ili recite. On je igrač svjetske klase, ali da biste bili najbolji na svijetu morate da budete dobri u dužem periodu. Ja tako mislim", dodao je Klop.

Trener Liverpula je Salaha izveo iz igre u 75. minutu. On je naveo da je želio da ga zaštiti od eventualne povrede.

"Ako neko želi da kaže da je moja greška što smo primili dva gola jer sam izveo Salaha, nemam problem s tim", rekao je Klop.

Mrlju na pobjedu Liverpula bacila je povreda Aleksa Okslejd-Čembrlena, koji je teren napustio već u 18. minutu. Klop je naveo da je vjerovatno u pitanju teža povreda.

Trener Rome Euzebio Di Frančesko rekao je da njegova ekipa mora da vjeruje u preokret.

"Dobro smo počeli, ali smo potom izgubili glavu. Moramo da vjerujemo u preokret. Druga utakmica neće biti kao meč protiv Barselone, biće veoma teško, ali moramo da vjerujemo", rekao je Di Frančesko.

Revanš je na programu 2. maja u Rimu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније