Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

25. 02. 2018. 17:13 >> 17:34

MARUŠIĆ ISKLJUČEN

SMS sa dva gola predvodio Lacio

Lacio čuva mjesto koje vodi u Ligu šampiona. "Nebesko plavi" su danas, u 26. kolu Serije A, na krilima Sergeja Milinković-Savića došli do ubjedljive pobjede na gostovanju Sasuolu 3:0.

Ekipa Simeona Inzagija nadigrala je na gostovanju Sasuolo kome predstoji velika borba za opstanak, dok se Lacio vratio na treće mjesto Serije A.

Meč je obilježio reprezentativac Srbije, koji je postigao dva gola.

Prvi gol na utakmici postigao je u sedmom minutu sjajnim udarcem sa oko 20 metara, da bi Ćiro Imobile u 31. iz jedanaesterca povisio na 2:0.

Lacio je u drugom dijelu igre samo ovjerio pobedu, a novi gol postigao je Milinković-Savić. On je u 47. minutu dobro ispratio centaršut Felipea Andersona s desne strane, i glavom sa oko pet metara postavio konačan rezultat.

Lacio je sada treći sa 52 boda, dok je Sasuolo 16. sa 23.

Crnogorski reprezentativac Adam Marušić bio je na terenu od prvog minuta, ali je meč završio u 62. nakon što je zaradio direktan crveni karton.

Marušić je nakon što je fauliran u duelu uz aut liniju namjerno udario rukom u lice Rožerija. Tada je meč praktično bio riješen, a Sasuolo je je imao igrača manje pošto je isključen Berardi osam minuta ranije.

Važne bodove u borbi za opstanak osvojila je Verona, koja je na Bentegdiju savladala Torino 2:1. Junak je bio dvostruki strijelac Matija Valoti. Gol za Torino postigao je Nijang. Verona je i dalje u opasnoj zoni, na pretposljednjem mestu sa 19 bodova, sa dva boda manje od 17. Krotonea, koji je prvi van zone ispadnaja.

Fiorentina je pred svojim navijačima sa 1:0 pobijedila Kjevo. Na "Artemio Frankiju" sve je riješeno u šestom minutu kada je Biragi postigao gol za pobjedu. "Ljubičasti" su 10. sa 35 bodova, dok Kjevo polako pada duboko u donji dio i sada su 15. sa 25 bodova, samo pet više od zone ispadanja.

Sampdorija je zabilježila važan trijumf u borbi za eurokupove. Đenovljani su kod kuće savladali Udineze 2:1. Golove za domaćina postigli su Silvestre i Zapada, dok je Silvestre postigao autogol u nadoknadi vremena. Samp je šesti sa 44 boda, tri više od Milana, koji ima meč manje i šest manje od Rome, koja takođe ima meč manje. Udineze je 11. sa 33 boda, a ovo mu je treći uzastopni poraz.

U prvom meču dana viđena je goleada - fudbaleri Spala pobijedili na gostujućem terenu Krotone sa 3:2 i prekinuli niz od tri poraza.

Spal je poveo u 37. minutu golom Mirka Antenučija, a izjednačio je Ante Budimir u 49. minutu. Dva minuta kasnije novo vođstvo gostujućem timu donio je Lorenco Šimić, a treći gol za Spal postigao je Alberto Paloski. Konačan rezultat postavio je Budimir, svojim drugim golom na utakmici, u 86. minutu.

Spal sada ima četiri pobjede i sa 20 bodova zauzima 18. mjesto u zoni ispadanja. Krotone ima bod više na 17. mjestu i prvi je iznad crte.

Serija A, 25. kolo:

Subota:

Bolonja - Đenova 2:0 (0:0)
(Destro 49, Faleti 72)

Inter - Benevento 2:0 (0:0)
(Škrinijar 66, Ranokija 69)

Nedjelja:

Krotone - SPAL 2:3 (0:1)
(Budimir 49, 86 - Antenuči 37, Šimić 51, Paloski 60)

Fiorentina - Kjevo 1:0 (1:0)
(Biragi 6)

Sampdorija - Udineze 2:0 (1:0)
(Silvestre 35, Zapata 83)

Sasuolo - Lacio 0:3 (0:2)
(Milinković Savić 7, 47, Imobile 31. penal)

Verona - Torino 2:1 (1:0)
(Valoti 12, 77 - Nijang 49)

18.00: Juventus - Atalanta
20.45: Roma - Milan

Ponedjeljak:

20.45: Kaljari - Napoli

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније