Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 07. 2017. 18:04 >> 17:35

TREĆE POJAČANJE

Kajl Voker novi fudbaler Sitija

Dosadašnji fudbaler Totenhema Kajl Voker od danas je novi igrač Mančester sitija, pošto je sa tim klubom potpisao petogodišnji ugovor.

Prema navodima britanskih medija, Siti je za transfer Vokera izdvojio 45 miliona funti.

"Oduševljen sam što sam potpisao za Siti i ne mogu da dočekam da počne sezona. Pep Gvardiola je jedan od najcjenjenijih trenera na svijetu i osjećam da će mi pomoći da podignem svoju igru na novi nivo", rekao je Voker, koji će u novom klubu nositi dres sa brojem 2.

Kajl Voker (27) je u Totenhem došao 2009. godine iz Šefilda i za taj klub je odigrao 228 utakmica i postigao četiri gola.

On je treće pojačanje Sitija u ovom prelaznom roku, nakon Bernarda Silve i Edersona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније