Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

11. 06. 2017. 10:03 >> 09:37

SELEKTOR O ODLUCI ŠTOPERA

Riješiće se situacija sa Bašom

Defanzivac crnogorske reperezntacije Marko Baša nije bio ni na klupi na sinoćnjoj utakmici protiv Jermenije, a razlog je navodno neslaganje sa selektorovom odlukom na ga ne uvrsti u startnu postavu.

Baša je proputio posljednje mečeve reprezentacije zbog povrde, na prijateljom meču sa Iranom ušao je u drugom poluvremenu, a selektor Ljubiša Tumbaković se sinoć odlučio da u štoperskom tandemu sa Stefanom Savićem bude Marko Simić.

Nezvanično, Baša se nije slagao sa odlukom da meč počne na klupi pa se preselio na tribine.

Tumbaković je nakon meča objasnio situaciju sa iskusnim defanzivcem.

“Iza nas je lijepa noć, koja treba da učini da stvorimo još bolju atmosferu u timu. Radićemo na prevazilaženju situacije sa Bašom, koji je u momentu procijenio da je bolje da nije na klupi i to je njegovo pravo. Sve je prošlo u korektnom tonu i ima prostora da se cjelokupna situacija razriješi”, rekao je Tumbaković.

Crna Gira je sinoć ostvarila ubjedljivu pobjedu na putu ka Svjetskom prvenstvu. Jermenija je savladana sa 4:1 uz het-trik Jovetića, pa je naša selekcija nakon par sati povratila drugo mjesto na tebeli koje vodi u baraž.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније