Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

13. 04. 2017. 19:45 >> 19:19

ENGLESKI MEDIJI

Zlatan odlazi ako ne bude igrao LŠ

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović napustiće taj klub na ljeto ako ekipa ne obezbijedi plasman u Ligu šampiona naredne sezone, prenijeli su danas britanski mediji.

Ibrahimović je prošlog ljeta kao slobodan igrač iz Pari Sen Žermena prešao u Mančester junajted, potpisao je jednogodišnji ugovor uz mogućnost da se saradnja produži na još godinu dana. Junajted ima male šanse da se plasira u Ligu šampiona kroz plasman u Premijer ligi, ali u elitno takmičenje može ako osvoji Ligu Evropa.

Junajted će večeras od 21.05 igrati u Belgiji protiv Anderlehta, prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige Evropa.

Miror je naveo izjavu Ibrahimovićevog prijatelja, koji je rekao da će švedski napadač najvjerovatnije otići sa Old Traforda ako se klub ne vrati u Ligu šampiona. Takođe, Ibrahimović želi da vidi i dokaz da će Junajted napraviti ekipu koja može da osvoji titulu u Engleskoj naredne sezone.

Prve tri ekipe iz Premijer lige će se direktno plasirati u Ligu šampiona, dok će četvrtoplasirana igrati u baražu. Junajted je osam kola prije kraja prvenstva peti na tabeli sa četiri boda zaostatka, ali i utakmicom više od gradskog rivala Sitija, koji zauzima četvrto mjesto.

Ibrahimović je u posljednjih 15 godina 13 puta osvajao šampionsku titulu, a to želi i u Engleskoj. On je jedini igrač sa 13 šampionskih titula u četiri različite lige, holandskoj, italijanskoj, španskoj i francuskoj.

On je u debitantskoj sezoni u Engleskoj postigao 28 golova.

Britanski mediji prenijeli su da je uprava Junajteda napravila spisak napadača koje će pokušati da dovede na Old Traford ako Ibrahimović ode. Pominju se Antoan Grizman iz Atletiko Madrida, Ivan Perišić iz Intera, kao i napadač Evertona Romelu Lukaku.

Ibrahimović (35) ima unosne ponude od američkih i kineskih klubova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније