Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

04. 04. 2017. 19:37 >> 19:25

KLOP SAOPŠTIO

Moguće je da je Mane završio sezonu

Fudbaler Liverpula Sadio Mane propustiće sjutrašnji meč protiv Bornmuta, ali postoji opasnost da zbog povrede koljena propusti i ostatak sezone, rekao je trener "crvenih" Jirgen Klop.

Mane se povrijedio na utakmici protiv Evertona prošlog vikenda.

"Nije 100 odsto jasno, moramo da sačekamo malo. Ono što sa sigurnošću mogu da kažem da neće biti u timu sjutra. Koleno je oteklo... Postiji mogućnost da je za njega sezona završena, ali ne postoji razlog da sada o tome govorim", rekao je Klop za britanske medije.

Liverpul sjutra dočekuje Bornmut u 31. kolu Premijer lige.

Jirgen Klop za taj duel ne može da računa ni na Džordana Hendersona i Adama Lalanu, ali dobra vijest je da se Danijel Staridž vratio treninzima, prvi put još od početka februara.

Divok Origi je postigao treći gol u pobjedi Liverpula nad Evertonom, a Klop je danas nagovijestio da bi on mogao i da počne sjutrašnji meč.

"Dokle god imamo 11 igrača za početak utakmica onda je sve u redu. Dobro je imati Divoka. Sezona je duga. On je veoma važna opcija za nas", rekao je Klop.

Bornmut, koji je na 11. mjestu na tabeli i ima sedam bodova više od zone ispadanja, u decembru je pobijedio Liverpul sa 4:3. Klop je naveo da je njegov tim naučio lekciju iz tog poraza.

"Mnogo smo naučili iz tog meča. Jedna situacija je potpuno promijenila meč. Bili smo i previše puni samopouzdanja u jednom trenutku... Neke stvari se uče na teži način", rekao je Klop.

"Bornmut ima 34 boda, i dalje se bori (za opstanak). Nemaju bodove za gubljenje, ali nemamo ni mi", dodao je trener Liverpula.

Liverpul je na trećem mjestu na tabeli Premijer lige sa 59 bodova, odnosno ima tri manje od Totenhema, a 10 manje od prvoplasiranog Čelsija.

Utakmica izmedju Liverpula i Bornmuta igra se sutra od 21.00 na Enfildu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније