Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 06. 2013. 11:44 >> 11:49

IGRA ŽIVACA

Ronaldo traži ono što nema ni Mesi!

Nastavlja se igra živaca na relaciji najveće zvijezde Real Madrida Kristijana Ronalda i predsjednika „kraljevskog kluba“ Florentina Pereza.

Nakon što je Ronaldo izazvao pravo opsadno stanje na Santijago Bernabeuu rečenicom na Twitteru kako su sve vijesti o produženja ugovora s Realom čista laž, po ustaljenoj praksi stiglo je pojašnjenje na što je zapravo mislio.

Ronaldov menadžer Horge Mendes u međuvremenu se čuo s predsjednikom Reala Florentinom Perezom. Objasnio mu je da je njegov klijent samo htio da prekine glasine o tome kako je sklopio novi ugovor s Realom, ali da to ne znači da će napustiti Bernabeu.

Mendes je, kako javljaju madridski mediji, potvrdio Perezu da Ronaldo želi da produži ugovor s Realom. Međutim, u cijeloj priči opet postoji jedan „ali“. Ronaldo i dalje traži povećanje plate i prava na „image rights“ u stopostotnom iznosu, kao što to ima Lionel Mesi u Barseloni, kao i nevjerovatni bonus od 14 miliona eura na osvojene trofeje, tu se prije svega misli na Ligu šampiona i prvenstvo. Takav bonus nema ni Mesi.

Pregovori između Reala i Ronalda oko produženja ugovora za dodatne tri godine (do 2018.) traju više od godinu. U tom razdoblju dolazilo je do zahladnjenja i zatopljena odnosa između Ronalda i predsjednika Reala. Ronaldo je čas tvrdio kako je nesretan životom u Madridu, a čas da je zadovoljan statusom u Realu i da želi da ostane.

Dok Ronaldo odugovlači, u medijima se svako malo pojavljuju informacije o klubovima koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima i zato su spremni da odvoje rekordne svote. Nakon Mančester Junajteda i PSG-a, u igru se ubacio i Monako, čiji je prebogati vlasnik, ruski milijarder Dmitrij Ribolovljen, navodno spreman Realu iskrcati 110 miliona eura odštete, a Ronaldu  godišnju platu od 20 miliona eura.

Vrijeme radi za Ronalda kojem se nikud ne žuri, do kraja prelaznog roka ostala su još dva i po mjeseca. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније