Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 06. 2013. 10:41 >> 10:41
1

ZATIŠJE PRED BURU

Jovetić – Hoće li Fiorentina popustiti?

Juventus je spremio novu ponudu za Stevana Jovetića, javljaju italijanski mediji. Hoće li 'Ljubičasti' popustiti?

Podsjetimo, Jovetić je tokom prošle sedmice izazvao bijes kod čelnika svog kluba intervjuom koji je dao 'Gazeti delo Sport'.

On se tada bukvalno oprostio od navijača Fiorentine, poručivši da želi u Juventus i da prelazak u Torino ne smatra izdajom.

Reagovali su navijači, reagovao je i Dela Vale koji je zauzeo čvrst stav povodom budućnosti jednog od najboljih igrača Fiorentine.

'Ljubičasti' su poručili da će prihvatiti samo novac, konkretno 30 miliona eura što je direktna poruka Juventusu u trenutku kada se za Jovetića interesuju i bogatiji evropski klubovi.

Prije svega, tu se misli na Čelsi. Murinjo je veliki ljubitelj kvaliteta napadača crnogorske reprezentacije, londonski tim ne bi imao problema da izdvoji traženi novac. Ipak, Čelsi je trenutno angažovan aktivno na dovođenju Edisona Kavanija, pregovori su u toku, u klub je stigao i Šurle, Jovetić trenutno nije u prvom planu.

Upravo je tu prostor za Juventus koji je, prema pisanju italijanskih medija, spremio novu, poboljšanu finansijsku ponudu za Jovetića.

Početna ponuda od 18 miliona plus Marone biće pojačana, Fiorentina je, čini se, spremna da sarađuje, a i Juventusu se žuri da što pre zaključi posao. Razlozi su jasni – Karlos Tevez je na korak od Milana, pregovori sa Iguainom su zaustavljeni dok se ne pronađe novi trener madridskog tima, ali po svemu sudeći Pipita će u Arsenal.

Fiorentina je takođe u svojevrsnom škripcu, prodajom Jovetića mogli bi da se usredsrijede na zadržavanju Adema Ljajića koji još uvijek nije potpisao novi ugovor. Prije nekoliko dana se pojavila vijest da je u trci za Ademom i Atletiko Madrid, svakako da će Fiorentina učiniti sve da zadrži srpskog fudbalera.

S tim u vezi i nova runda pregovora između Juventusa i Fiorentine. 'Ljubičasti' su Maronea procijenili na (ne više od) 7 miliona, Juventus će morati novčani dio ponude da poveća na makar 23 miliona kako bi dobio crnogorskog fudbalera.

U svakom slučaju, iako je ljeto dugo, naredni dani će, čini se, biti presudni u pregovorima o transferu sjajnog Jovetića.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније