Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila R.B. [ Beta ]

19. 02. 2017. 11:04 >> 10:46

NAKON ISTEKA UGOVORA

Pirlo u Juveu, ali kao ambasador

Italijanski fudbaler Andrea Pirlo vratiće se u Juventus i biće ambasador tog kluba nakon što mu istekne ugovor sa Njujork sitijem, prenijeli su danas italijanski mediji.

Kako navodi Tutosport, koji je priču o povratku Pirla objavio na naslovnoj strani, legendarni fudbaler nije prekidao kontakt sa "starom damom".

U Juventusu vjeruju da je Pirlo poseban brend, kako u Italiji tako i u inostranstvu, piše Tutosport.

Još nije poznato kada će Pirlo preuzeti novu funkciju, ali se pretpostavlja da će se to desiti kada okonča svoju karijeru u američkoj MLS ligi.

Pirlo u maju puni 38 godina, a ugovor sa Njujork Sitijem ima do decembra 2017.

Andrea Pirlo je u Juventusu igrao četiri sezone i sa klubom iz Torina je osvojio isto toliko titula u Seriji A. On je 2015. prešao u Njujork siti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније