Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 02. 2017. 23:13 >> 01:35

REMI NA "NOU KAMPU"

Barsa kroz dramu do finala, Gameiro promašio penal

Fudbaleri Barselone četvrti put zaredom igraće u finalu Kupa Kralja. Katalonci su u revanš meču polufinala odigrali neriješeno sa Atletiko Madridom na "Nou Kampu" 1:1 i tako odbranili pobjedu iz prvog okršaja (2:1).

Večerašnji meč donio je pregršt uzbuđenja, osim dva gola, viđena su tri crvena kartona, promašen penal i velika sudijska greška.

U uvodu meča Grizman i Karasko nijesu iskoristili dobre prilike, što su Katalonci kaznili u finišu prvog dijela.

Mesi je sjano šutirao sa ivice šesnaesterca, Moja je odbio loptu, na koju je natrčao Luis Suarez i poslao je u mrežu.

U nastavku totalna ludnica, a drama je počela u 57. minutu, kada su Katalonci ostali sa igračem manje, jer je Serđi Roberto zaradio drugi žuti karton.

Samo dva minuta kasnije Atletiku je poništen gol zbog nepostojećeg ofsjada Grizmana. U 69. minutu snage na terenu su izjadnačene, pošto je isključen Karasko.

U posljednjih 20 minuta Atletiko je silovito napadao, što se isplatilo u 79. minutu, kada je Pike srušio Gameira u svom šesnaestercu, a sudija Mansano pokazao na penal.

Gameiro je, međutim, poslao loptu preko gola.

Ipak, samo četiri minuta kasnije Francuz se iskupio i poravnao na 1:1, nakon sjajne asistencije Grizmana.

Do kraja se Barsa grčevito branila, a u nadoknadi je ostala i bez Suareza, koji je isključen, takođe, zbog drugog kartona. Ipak, Katalonci su izdržali i proslvili plasman u finale…

Stefan Savić je bio na terenu svih 90 minuta i zaradio žuti karton. U drugom polufinalu sastaju se Selta i Alaves, a prvi meč završen je bez golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније