Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

02. 02. 2017. 22:59 >> 23:22

POLUFINALE KUPA KRALJA

Bez golova u Vigu

Fudbaleri Selte i Alavesa odigrali su u Vigu bez golova u prvoj utakmici polufinala španskog Kupa Kralja.

Na Balaidosu nije viđeno mnogo prilika. Oba tima igrala su oprezno i pod velikim pritiskom pošto nemaju često priliku da igraju polufinale Kupa Kralja.

Alaves je tokom prvog poluvremena imao dobru priliku preko Manua Garsije, ali je on šutirao po sredini gola pa nije bilo problema za golmana Selte. Nastavak meča je donio dvije dobre prilike za Ijaga Aspasa iz Selte, ali je napadač domaćih jednom šutirao direktno u golmana, a drugi put pored gola.

Revanš se igra naredne srijede u Baskiji.

Selta je tri puta igrala u finalima Kupa kralja, ali nema nijedan trofej. Alaves nikada nije stigao do završnice ovog takmičenja.

Pobjednik ovog dvomeča u finalu će se sastati sa boljim iz dvomeča Atletiko Madrid-Barselona. Barsa je sinoć u prvom meču igranom na "Visente Kalderonu" slavila sa 2:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније