Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

12. 01. 2017. 23:15 >> 22:51

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ

"Osvojio sam Englesku za tri mjeseca"

Fudbaler Mančester junajteda, Zlatan Ibrahimović rekao je danas da je u svojoj prvoj sezoni u klubu "osvojio Englesku" i da mu je za to trebalo tri mjeseca.

Ibrahimović je ljetos kao slobodan igrač iz Pari Sen Žermena prešao u Mančester junajted i do sada je postigao 18 golova.

"Jurim glavni trofej, Premijer ligu. To je moj cilj. Individualne stvari dolaze kao dio cilja, to je kao bonus za svakog igrača. Ako kolektivu ide dobro onda će i individualci igrati dobro. Pokušavam da pomognem ekipi i pokušavam da radim ono što radim najbolje, da postižem golove, igram dobro i stvaram šanse saigračima. Sve dok to mogu, znam da ću pomoći mojoj ekipi", rekao je Ibrahimović za sajt Junajteda, prenio je Skaj.

"Nemam ciljeve kao individualac, pošto sam to već ostvario poslije tri mjeseca u Engleskoj. Osvojio sam Englesku, a za to mi je trebalo tri mjeseca", dodao je 35-godišnji Ibrahimović.

Mančester junajted je vezao devet pobjeda, ali je šesti na tabeli sa 10 bodova zaostatka za vodećim Čelsijem.

"Polako, polako, bićemo sve bolji i sve će da klikne. Moramo da kliknemo kao ekipa. Sada se vidi kakav je tim. Posljednjih mjesec i po dana smo pokazali pravi put. Zaostatak je bio veći, ali sada je bolje, sada smo bliže. Čekamo da druge ekipe pogriješe, da padnu, a mi ćemo biti tamo", naveo je Ibrahimović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније