Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

reprezentacija.me [ Objavio: O.Z. ]

26. 11. 2016. 17:55 >> 21:30
1

PREKINUTA SARADNJA

Rakojević više nije trener Mladosti

Mladost je izgubila u derbiju od Budućnosti, a samo sat kasnije ostala je i bez trenera - čelnici podgoričkog kluba raskinuli su saradnju sa Nikolom Rakojevićem.

Ekipu će u posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone protiv Lovćena, a možda i na proljeće, voditi dosadašnji Rakojevićev pomoćnik, Goran Perišić.

Sa Rakojevićem, Mladost je prošle sezone ostvarila najveći uspjeh u istoriji kluba, osvojila je titulu prvaka Crne Gore.

Dva puta je iskusni trener sjedio na klupi kluba sa Starog aerodroma, u oba mandata ostvario je zapažene rezultate u Evropi – 2013. je dogurao do 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope i igrao dvomeč sa Seviljom, da bi 2015. prošao do 2. kola kvalifikacija za isto takmičenje.

Mladost je trenutno 2. na tabeli sa 11 bodova zaostatka za lideron, ekipom Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније