Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 05. 2013. 11:08 >> 11:08

PRODUŽIO UGOVOR

Agero: Ostajem, srećan sam

Argentinski napadač Serhio Agero demantovao je priče o njegovom odlsaku iz Mančester Sitija, produživši ugovor za još godinu dana.

Agero je je već imao ugovor sa Sitijem do 2016., a novi ističe 2017. On je potpisao za "Građane" 2011., od kada je postigao 46 golova.

Napadač je najviše bio povezivan sa madridski Realom, ali sada je sigurno da od njegovog povratka u glavni grad Španije nema ništa.

"Veoma sam srećan u Sitiju, osjećam da sam ovdje vema cijenjen. Prošlo je skoro dvije godine od kako sam na "Etihadu" i ponekad mi se čini da sam tu cijeli život", kazao je Agero.

Argentinac je istakao da ima fantastičan odnos sa navijačima, što ga uvjek podsjeti na gol protiv KPR-a koji im je prošle sezone donio titulu.

"Nikada neću zaboraviti taj momenat. Sada čekam sljedeću sezonu, želim da dam sve od sebe kako bi ponovili uspjeh", poručio je Agero.

Osim njega i defanzovac Vinsent Kompani je poručio fudbalskoj javnosti da ostaje uz svoje dosadašnje saigrače.

Za Belgijanca najviše interesovanja pokazivala je Barselona i bogati Monako, ali je on demantovao glasine preko Tvitera.

"Speklacije u vezi naredne sezone...? Ne idem nigdje. Volim da igram za Siti, još imamo nedovršenog posla", napisao je Kompani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније