Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 05. 2013. 20:38 >> 20:37

MEDIJI

Bejl ostaje u Totenhemu?

Fudbaler Totenhema Geret Bejl produžio je ugovor sa londonskim klubom na još godinu dana, prenose britanski mediji.

Bejl će, ako je suditi po navodima medija, zahvaljujući novom ugovoru zarađivati 130.000 funti (154 hiljade eura) nedjeljno, a sljedeće sezone će moći da napusti klub ako neko ponudi 50 miliona funti (60 miliona eura).

Britanski mediji spekulisali su da su za Velšanina zainteresovani evropski velikani, poput Reala iz Madrida i Mančester Junajteda. Britanski "Ivning standard" naveo je da će londonski klub do kraja dana izdati saopštenje, kojim će ozvaničiti produženje ugovora sa Bejlom.

Velšanin je ove sezone odigrao 44 meča za Totenhem i postigao 26 golova u svim takmičenjima, a engleska Premijer liga proglasila ga je za najboljeg igrača sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније