Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 03. 2024. 20:03 >> 20:06
Čitaj mi:

TRENER TOTENHEMA

Postekoglu: Velika hrabrost Rišarlisona

Trener Totenhema, Ange Postekoglu, pohvalio je danas hrabrost Brazilca Rišarlisona koji je ove nedjelje javno otkrio svoje probleme sa mentalnim zdravljem.

"Svaka čast Rišarlisonu što je riješio da o tome govori javno. Što je tražio i dobio pomoć. Uvijek ima veći uticaj kada je u pitanju neko na visokoj poziciji za koju mislimo da ne bi trebalo da ima problema ili to vidimo kao znak slabosti kada traži pomoć i podršku", izjavio je Postekoglu.

Napadač Totenhema rekao je tokom intervjua za ESPN da je bio u stanju "depresije" nakon Svjetskog prvenstva, kada je Brazil eliminisan poslije penala od Hrvatske u četvrtfinalu."Nisam razgovarao sa Rišarlisonom, ali definitivno mu je pomogla podrška. Pokazao je veliku hrabrost", dodao je trener Totenhema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније