Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 05. 2013. 23:59 >> 00:06

PRIMERA

Atletiko i Real ubljedljivi

Fudbaleri madridskog Atletika pobijedili su Seltu u gostima sa 3:1, dok je Real iz Madrida slavio protiv Malage sa 6:2 u 36. kolu španske Primere.

Atletiko je došao u vođstvo u 40. minutu pogotkom Dijega Koste, a na 2:0 povisio je kapiten Huanfran poslije asistencije Koste.

Selta je u 84. minutu preko Augusta Fernandesa smanjila na 3:1, da bi najbolji igrač Atletika Falkao stavio tačku na meč pogotkom samo dva minuta kasnije.

Atletiko iz Madrida je ovom pobjedom obezbijedio treće mjesto na tabeli i direktan plasman u Ligu šampiona, dok je Selta porazom umanjila svoje šanse da ostane u Primeri 2013-14.

Real je već u trećem minutu poveo golom Raula Albiola na asistenciju Luke Modrića za 1:0. Međutim, brzo su gosti uzvratili, i nakon kornera izjednačili golom Roke Santa Kruza za 1:1. Malaga je u prvom poluvremenu ostala bez Sančeza, kada je kao posljednji igrač odbrane oborio Ronalda. Portugalca je iz jedanaesterca nogom zaustavio Vili Kabaljero, da bi tri minuta kasnije postigao pogodak i doveo Real u vođstvo za 2:1.

Ozil je u 33. minutu lagano plasirao loptu mrežu za 3:1. Gosti su i pored igrača manje uspjeli da smanje na 3:2 preko Antunješa, da bi akcije Ronalda i Benzeme francuski reprezentativac zaključio prvo poluvrijeme golom za 4:2.

U drugom poluvremenu Luka Modrić je sjajanim udarcem sa preko 20 metara postigao pogotak za 5:2, da bi konačan rezultat u sudijskoj nadoknadi postavio Di Marija na asistenciju mladog Fabinja za 6:2. Malaga je meč završila sa devetoricom na terenu, zbog crvenog kartona Martina Demikelisa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније