Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Č.J. [ N1 ]

27. 12. 2021. 07:39 >> 07:40
1

U SUSRET NOVOJ GODINI

Bajkoviti voz Djeda Mraza jezdi Rusijom

Da bi, u susret novogodišnjim praznicima, brže stigao u sve djelove Rusije, Djeda Mraz je riješio da na putovanje, umjesto sankama, krene vozom.

Kompozicija kao iz bajke mami ne samo djecu nego i odrasle koji, sa svakim pristajanjem voza u stanicu, imaju želju da se slikaju sa Djeda Mrazom, prenosi Nova.rs.

Tako je bilo i u Jekaterinburgu, na granici između evropskog i azijskog dijela Ruske federacije.

Jekaterinburg je inače jedna od stanica na trasi transsibirske željeznice od Moskve do Vladivostoka, udaljena od glavnog grada Rusije 1816 kilometara.

Kamera bilježi idilične slike zimskog pejzaža Rusije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније