Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

22. 05. 2013. 19:07 >> 20:22

5,5 METARA

Ubijen najveći piton na Floridi

Jedan čovjek u Majamiju ubio je pitona dugačka dugačkog 5,5 metara, što je prema zvaničnim informacijama, najveći pripadnik te vrste koji je ikada uhvaćen na Floridi.

Džejson Leon primijetio je zmiju dok se kretao ruralnim predjelima 11. maja, vozeći jugozapadnim okrugom Majami-Dejd. Izašao je iz kola, uhvatio za glavu pitona i izvukao ga iz grmlja. Ogromni gmizavac obmotao mu se oko nogu, ali su mu pristuni pritekli u pomoć i pomogli mu da se oslobodi.

Nakon što se izvukao iz stiska zmije, Leon je izvadio nož i ubio je. Hrabri Amerikanac već ima iskustva sa pitonima, s obzirom da je prije dvije godine jednog imao za kućnog ljubimca, prije nego je to bilo zabranjeno zakonom.

Florida ima veliki problem sa invanzivnim vrstama životinja. Vjeruje se vjeruje se da ih ima preko 100 hiljada u divljini. Poseban problem predstavlja burmanski piton, koji je toliko veliki da čovjeku nije svejedno ako se nađe u njegovoj blizini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније