Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Objavio: I. P. ]

21. 02. 2019. 09:33 >> 09:06

PRVI UTISCI

Kako izgleda i kako radi Galaxy S10+

Smartfoni Galaxy S10 Plus, S10 i S10E predstavljeni su na velikom Samsungovom "Unpacked" događaju. Nekoliko sati kasnije YouTube je bio preplavljen prvim utiscima o ovom dugo očekivanom uređaju.

 

Jedan od srećnika koji su među prvima dobili svoj Samsung uređaj nove generacije je Lewis Hilsenteger s kanala Unbox Therapy.

Naravno, riječ je o prvim utiscima i za potpunu recenziju novog Samsungovog smartfona trebaće da prođe nekoliko sedmica intenzivnog korištenja.

U 13-minutnom videu Lewis predstavlja osnovne karakteristike najskupljeg od tri člana desete linije Galaxy - Galaxy S10 Plus. Od displeja, preko izreza za prednju kameru, do preformansi.

Samsung je, kako tvrdi, u svoj S10 ugradio najbolji AMOLED displej i Unbox Therapy se s tim može složiti.

S druge strane, tu je urez u displej koji omogućava zgodno mjesto za dvije prednje kamere. Neobična pozicija koja na neki način izbjegava mrski "zub" dio je dizajna na koji će novi vlasnici morati da se naviknu.

Samsungove kamere su, naravno, među najboljim senzorima u industriji i Galaxy S10 Plus tome svjedoči. Lewis je isprobao sve tri zadnje kamere s posebnim fokusom na širokougaoni senzor koji obećava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније