Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

18. 04. 2013. 11:27 >> 11:28

BEZ ŠUTIRANJA

Džentlemen zabranjen u Južnoj Koreji

Južnokorejska državna televizija KBS zabranila je novi video spot muzičke atrakcije Saja "Gentleman", jer se u njemu vidi reper kako šutira znak za zabranu parkiranja.

 

Televizija je saopštila da se ta scena ne uklapa u njihove standarde Javnog servisa. KBS je i ranije zabranio, zbog sličnih razloga, nekoliko drugih muzičkih spotova. 

Spot "Gentleman" objavljen je prošle sedmice na Jutjubu i do sada  je pregledan preko 142 miliona puta.

Dugoočekivani nasljednik "Gangnam Style-a" imao je u prva 24 sata 20 miliona pregleda, čime je potučen rekord od 8 miliona pregleda za 24 sata, koliko je držao hit Džastina Bibera "Boyfriend" u maju 2012. 

Saj je svjetsku slavu stekao hitom "Gangnam Style" koji je najgledaniji spot na Jutjubu sa 1,5 milijardi pregleda od objavljivanja prošlog ljeta. 

Zvijezda se nedavno našla na udaru brojnih kritika zbog toga što novi spot obiluje reklamama za najrazličitije proizvode. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније