Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ rts.rs/M.L.B. ]

17. 12. 2022. 12:34 >> 12:31

ŠOU PROGRAM

Maraja Keri prvi put u duetu sa kćerkom

Muzička zvijezda Maraja Keri iznenadila je publiku u svom šou-programu povodom novogodišnjih praznika, a u tome joj je pomogla jedanaestogodišnja kćerka Monro.

Monro se pridružila majci na sceni i u duetu su izvele "Avai in a Manger".

Kraljica Božića i njena ćerka obukle su iste bijele haljine.

„Ovo je moja djevojčica! Prije jedanaest godina dobila sam je kao najveći poklon. Ovo je bio prvi put da duo majka-ćerka nastupa zajedno, dosta smo radile za ovih nekoliko minuta nota", rekla je pjevačica.

Na početku pjesme Maraja je pokazala svoj vokalni opseg i neke od svojih prepoznatljivih tonova zvižduka prije nego što je Monro otpjevala početni stih.

Publika je oduševljeno prihvatila Monro, čiji glas veoma podsjeća na majčin. Na kraju pjesme su se zagrlile dok ih je publika ushićeno pozdravljala.

Nakon dvije godine božićnih specijala na "Apple TV+", ovogodišnji program pod imenom Maraja Keri: Srećan Božić svima, biće emitovan na CBS-u, i strimingu na "Paramount+".

Premijera će biti u utorak, 20. decembra, u 20 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније