Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

26. 12. 2018. 21:13   >>  20:46

10 MILIONA SLUŠANJA

Božićna pjesma Maraje Keri dostigla novi rekord

Božićna klasična pjesma Maraje Keri od prije 24 godine je toliko popularna da je za Badnje veče postigla novi dnevni rekord za striming na platformi Spotifaj.

 

Numera "All I Want for Christmas is You" objavljena 1994. godine odsvirana je 10,8 miliona puta u ponedjeljak na Spotifaju, prenosi firma Čart Dejta (Chart Data).

Pjesma je potukla rekord repera Eks-Eks-Eks Tentasiona (XXXTentacion) čija numera "SAD" je preko striminga odslušana 10,4 miliona puta dan poslije njegove smrti u junu.

 

Keri je u komentaru preko Instagrama juče nazvala ovaj novi rekord "fantastičnim božićnim poklonom".

Svake božićne i novogodišnje sezone "All I Want for Christmas is You" počne da se penje na tabeli Bilborda i popularnost joj se vraća. Ove godine pjesma je dostigla novi vrhunac kada je stigla na šesto mjesto na Bilbordovoj tabeli "Hot 100" pjesama.

Album Maraje Keri "Merry Christmas" is 1994. je već četvrtu sedmicu na prvom mjestu na R&B tabelama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније