Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

12. 07. 2021. 16:02 >> 16:03
1

NIKŠIĆKI FESTIVAL

Četiri izvođača na ovogodišnjem Bedemu

Bedem fest počinje sjutra veče. Dan državnosti, 13. jula simbolično je uzet kao datum za održavanje 12. Festivala koji se održava na nikšićkoj tvrđavi Onogošt. Zbog epidemiološke situacije trajaće samo jednu noć, a nastupiće četiri izvođača.

Nakon godine pauze zbog korona virusa sa nikšićke tvrđave opet će se prolomiti zvuci Bedem festa. Četiri izvođača, među kojima tri dame i atipičan lajn up za Bedem fest koji će otvoriti Amira Medunjanin.

Dvanaesto izdanje umjesto tri, trajaće dan, a održaće se na dan državnosti, 13. jula. Razlog je naravno i dalje sve prisutna opasnost od koronavirusa, a organizatori su tvrde, preduzeli sve mjere kako bi u saradnji sa nadležnim institucijama omogućili bezbjedno okruženje za učesnike.

Cijena ulaznica je 15 eura, a prodaja će će početi sjutra od 19h na kapijama Bedema.

Organizatori su podržali kampanju vakcinacije Ministarstva zadravlja, pa će prvih 50 mladih, između 18-30 godina koji se vakcinisu danas i sjutra vakcinalnom autobusu dobiti i besplatne ulaznice.

Darko Bulatović, RTCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније