Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ M.L.B. ]

09. 08. 2023. 10:02 >> 10:03

25. I 26. AVGUSTA

Na Bedem fest-u Dado Topić, Drugi način...

Četrnaesto izdanje Bedem festa biće održano 25. i 26. avgusta na platou u podnožju Tvrđave u Nikšiću, a svi koncerti biće besplatni. Direktor festivala Petar Šundić najavio je program Festivala u Jutarnjem programu TVCG.

Muzički program Bedem festa u petak 25. avgusta otvoriće Dječiji hor JU “Zahumlje”.

Potom će po prvi put u Nikšiću nastupiti Mostar Sevdah Reunion kome će ovo ujedno biti i jedini koncert u Crnoj Gori u 2023. godini.

Kraj prve večeri rezervisan je za nastup kultnog benda Drugi način iz Zagreba.

Subota, 26. avgust rezervisana je za bend Vizant iz Nikšića, zatim Zdenku Kovačiček koju će pratiti bend "Green House Blues".

Monah iz Niša kao pobjednički sastav partnerskog Bunt rok festivala predstavljaće trenutno aktuelnu regionalnu demo elitu. Ovogodišnji Bedem fest energičnim koncertom, prepoznatljivom energijom i autentičnim glasom zatvoriće legendarni Dado Topić.

Bedem fest realizuje se partnerstvu sa Ministarstvom ekonomskog razvoja i turizma i Ministarstvom kulture i medija Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније