Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: B.V.

29. 04. 2018. 17:39 >> 17:31

KONCERT NA TRGU

Elemental oduševio Kotorane

Popularni hrvatski bend "Elemental" nastupio je na Pjaci od muzeja u Kotoru i opravdao povjerenje mnogobrojne publike, saopštili su organizatori.


Na prepunom kotorskom trgu “Elemental” je dokazao da je jedan od omiljenih domaćih bendova, navodi se u saopštenju.

"I pored desetosatnog putovanja iz Zagreba, članovi benda su bili vidno raspoloženi i puni energije, a harizmatična i uvijek nasmijana pjevačica Remi pokazala je svoje vokalne i žanrovske sposobnosti. Najbolji „element“ njihovog nastupa bio je iskreni kontakt i odlična komunikacija sa publikom, čime su dokazali da muzika spaja ljude, da svi imamo iste probleme i da nam je za sreću potrebno malo , a to je da se poštujemo i cijenimo".

Iako se muzika ovog sastava bazira na hip hopu, Elementalov muzički izraz je specifičan uz zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine njihov autentičan zvuk.

“Ljuljaj brod”, “Malena”, “Napokon”, “Romantik”, “Opet će kiša”, “Priroda i društvo,” “Prokleta ljubav” - samo su neke od numera koje su horski otpjevane na Pjaci od muzeja.

Ispraćeni ovacijama i vraćeni na bis Elemental nam je pokazao da su “Male stvari” izvor zadovoljstva.

Članovi Elementala su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, gitarist Erol Zejnilović, basist Konrad Lovrenčić, klavijaturist Davor Zanoški, bubnjar Ivan Vodopijec i prateći vokal Vida Manestar.

Koncert je organizovao JU Kulturni centar “Nikola Đurković” iz Kotora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније