Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

18. 12. 2016. 20:51 >> 20:33
6

POČETKOM 2017. NA TVCG

Pala posljednja klapa "Božićnog ustanka"

Početkom naredne godne na Javnom servisu biće prikazana prva epizoda igrane serije "Božićni ustanak", čiji je pokrovitelj Ministarstvo kulture Crne Gore i Prijestonica Cetinje, a koproducenti RTCG i studio "Dogma".

Filmskim žargonom rečeno pala je posljenja klapa serije "Božićni ustanak", koja je bazirana na istorijskim događajima, a koji su ostavili dubok trag na nacionalno, kulturno i državotvorno biće Crne Gore.

Režiju potpisuje Željko Šošić, a scenario Jovana Bojović i Željko Šošić.

Šošić kaže da je snimanje serije trajalo godinu.

"Odužilo se zbog, kako to obično biva, nemanja novca, jer je riječ o ozbiljnoj i složenoj priči", rekao je Šošić.

Dodaje da je u toku i montaža slike i zvuka.

"Zatim slijedi postprodukcija i već početkom 2017. na TVCG biće prikazana prva epizoda serije 'Božićni ustanak'", zaključio je Šošić.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније