Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Objavio: P.R.

11. 05. 2017. 14:42 >> 14:23
2

SLUČAJ "RAMADA"

Obradoviću tri mjeseca zatvora

Direktor Direkcije za željeznicu, Nebojša Obradović osuđen je na tri mjeseca zbog zloupotrebe službenog položaja.

Presudu mu je izrekla sutkinja Višeg suda Ana Vuković.

Podsjetimo, u ovom slučaju 5. maja ponovo je otvoren glavni pretres zbog dopune dokaznog postupka.

U optužnom predlogu se navodi da je Obradović 8. februara prošle godine protivpravnim iskorišćavanjem svog službenog položaja, pribavio korist političkoj partiji "Socijaldemokrate Crne Gore", a oštetio Direkciju za željeznice, jer im je platio račun od 565 eura za održavanje konvencije ove partije 23. jula 2015. u hotelu "Ramada".

U drugoj tački optužnice se navodi da je Obradović platio račun za SD u iznosu od oko 389 eura, za skup održan 14. januara prošle godine.

Advokat Obradovića, Nikola Martinović kazao nam je da je presuda nepravedna.

"Smatramo da takva odluka nije imala utemljenja u sprovedenim dokazima, i odbrana će po dobijanju presude izjaviti žalbu na takvu odluku ", rekao je Martinović u izjavi za portal Antena M.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније