Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

27. 04. 2024. 18:43 >> 22:21
1

uprava policije

"Tokom incidenta u Budvi štićene ličnosti nijesu bile ugrožene"

Štićene ličnosti koje su se sinoć oko 23.25 časova nalazile na terasi budvanskog ugostiteljskog objekta u kom je došlo do fizičkog sukoba između N.M. i M.Z. nijesu bile ugrožene, niti incident ima veze sa njima, saopšteno je iz Uprave policije.

 

Naime, sinoć oko 23.25 časova, budvanska policija obaviještena je da je u jednom ugostiteljskom objektu koji se nalazi na šetalištu u tom gradu, došlo do narušavanja javnog reda i mira, fizičkim sukobom dvije osobe. 

Na lice mjesta izašli su policijski službenici koji su, kako navode iz policije, došli do saznanja da je između N.M. i M.Z. u unutrašnjosti lokala došlo do fizičkog sukoba.

"Od aktera događaja prikupljena su obavještenja na zapisnik, kao i od vlasnika ugostiteljskog objekta i od zaposlenih, a sa istim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se izjasnio da se u radnjama ovih lica ne stiču elementi krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti", navodi se u njihovom saopštenju. 

Kako dodaju, službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preduzimaju dalje mjere i radnje na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u odnosu na navedeni događaj, te će, kažu, cijeniti postojanje vrste prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru u odnosu na pomenuta lica.

"Štićene ličnosti koje su se u tom trenutku nalazile na terasi ugostiteljskog objekta, a ne u unutrašnjosti gdje je izbio incident, nijesu bile ugrožene, niti incident ima veze sa štićenim licima. Policijski službenici koji su se zatekli na licu mjesta događaja preduzeli su radnje iz svojih nadležnosti i spriječili da incident eskalira", zaključili su iz policije. 

Mediji su ranije prenijeli da su tokom incidenta na terasi lokala sjedjeli potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić i ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније