Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

A.B. [ Politika.rs ]

17. 04. 2024. 19:25 >> 19:36
Čitaj mi:

ZELENSKI

"Bez po­mo­ći Amerike Ukra­ji­na nema šan­se da do­bi­je rat" 

Pred­sjed­nik Ukra­ji­ne Vo­lo­di­mir Ze­len­ski iz­ja­vio je da bez po­mo­ći Amerike Ukra­ji­na ne­će ima­ti šan­se da do­bi­je rat pro­tiv Ru­si­je.

„Bez ove po­mo­ći ne­će­mo ima­ti pri­li­ku da po­bije­di­mo. Mo­ra­te bi­ti ja­či od ne­pri­ja­te­lja da bi­ste ga sa­vla­da­li”, re­kao je Ze­len­ski u in­ter­vjuu za ame­rič­ku te­le­vi­zi­ju PBS.

Pre­ma nje­go­vim rije­či­ma, Ukra­ji­na da­nas ima jed­nu ar­ti­lje­rij­sku gra­na­tu na 10 ru­skih.

„U sva­kom slu­ča­ju, s ta­kvom sta­ti­sti­kom sva­kog da­na će­mo na­za­do­va­ti. Ako že­li­mo da bra­ni­mo ono što je pod na­šom kon­tro­lom, on­da tre­ba da ima­mo pro­por­ci­o­nal­ne bro­je­ve – 10 pre­ma 10”, re­kao je Ze­len­ski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније